Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu

Vizyon: BİZ İSTİYORUZ *1- Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *2- Okul toplumu her öğrencimize öğrenme açısından her türlü fırsatın okulda tanındığını bilsin. *3- Okul toplumu her gün daha iyiye ulaşmak için sürekli gelişim anlayışıyla çalıştığımızı bilsin. *4- Okulumuzda okul toplumunun tüm bireyleri için uygun bir iletişim ortamının bulunduğunu ve bunun yaşatılacağını herkes bilsin. *5- Okulumuzda çok uygun bir eğitim öğretim ikliminin bulunduğunu bundan devamsız öğrencilerimizin de yararlanmasını istiyoruz. 6- Okulumuzda hazırlanan sosyal ve kültürel faaliyetlerle (okul gecesi,önemli gün ve haftalar,sportif faaliyetler..) okulumuzu; çevre, diğer okullar ile yöneticiler nazarında imajını daha da güzelleştirmek istiyoruz. 7- SBS Sınavlarında başarımızı arttırmak ve çevrenin ilgi ve çekim merkezi olmak istiyoruz. 8- Sevgiye dayalı disiplin,ilgiye dayalı eğitim,hoşgörü ve diyaloga dayalı iletişimi hakim kılarak mutlu bir okul ortamı oluşturmak istiyoruz.

Misyon: AFYONKARAHİSAR-DİNAR ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SELÇUK GÜRDAL ORTAOKULU OLARAK; TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ ; *1- Atatürk milliyetçiliğine bağlı , Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına ve anayasanın temel ilkelerine dayanan , Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen İYİ VATANDAŞ olarak yetiştirmek. *2- Beden, zihin , ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı ; hür ve bilimsel düşünebilen insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan yapıcı, verimli ve ÜRETKEN İNSAN olarak yetiştirmek. 3- İlgi ve yetenekleri doğrultusunda bilgi, beceri ve davranışlarla donatarak ortaöğretime ve hayata hazırlamak, İYİ BİR MESLEK SAHİBİ olmaya yöneltmek.

Başarılar:

Saatler: 8.40 - 16.00
Servis Bilgisi: ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (272)353 31 61

WEB - https://selcukgurdalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. 8.Toki Sok. NO 12 Dinar/AFYON

Adres - Fatih Mah. 8.Toki Sok. NO 12 Dinar/AFYON

Ulaşım TOKİ KONUTLARINA SERVİS VARDIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDEDİR.